Tuesday, September 20, 2011

Ahmad Hafiz

today nak share ngan korang.. aku suke wat video ngan mamat nie.. hahaha perangai mcm hampeh.. hahaha so korang enjoy je la ekk.. video nie buat saje2x.. kalo terasa minta maaf :) hahahha

video





video


so itu saje dari saya. hahahha :p sorry kalo ade yg tak kene,.. assalamualaikum :)

Monday, September 19, 2011

RAZman Birthday

hahaha i know cite nie sngt la lame.. act dorang pnye bufday nie bln May.. hahah tapi terlupa nk update.. gmbar da upload kat FB.. so korang enjoy la video.. yg nk dibanggakan efan la org pertama kasi hentak sama telur dkat itu budak.. wakakakka :) so bad....
so enjoy ye korang
to razman: happy belated birthday bro :) hee~


video

so itu je la.. hahah hope korang enjoy.. daa assalamulaikum :)

Saturday, September 17, 2011

So mortifying

haha.. title post nie yang bermakna begitu memalukan nie bkn lar ditujukan kepada sesiapa.. haha tapi kpada efan sendiri sbab lame doe tak update blog.. plus post kali ni nk cite pasl buka puasa dgn kwn2x.. da lame doe cite nie.. tapi efan tak peduli.. nak cite gak :p hahahahaha so memang best sngt2x.. :) first dpt keluar semua kwn2x buka puasa same2x di Nasi Lemak Ayam Kampung.. nyummi.. kte org da bwak budak asrama sekali prgi.. ahahaha selamba je.. :p so ade la beberapa cideo yg nk dishare kan kepada korang.. gambar takde sebab da upload kat FB :) haha kalo nk tgk jenguk2x larh ke FB sye ye :) so enjoyy




video video